Skriv ut den här sidan

Lediga jobb hos oss

Varmt välkommen att söka jobb hos oss på ASIH Stockholm Norr.

Som medarbetare  hos oss får du möjlighet till bland annat forskningsmöjligheter, friskvård, flexibel arbetstid, fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet, olika försäkringar och pensionsavtal. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Länkarna tar dig direkt till respektive annons på Stockholms läns landstings webbplats för lediga jobb. Vi tar bara emot ansökningar via den webbplatsen.

Välkommen med din ansökan!

2018-10-16

Sjuksköterska till ASIH Stockholm Norr/ASIH Danderyd

Söker du ett varierat, självständigt och utvecklande arbete? Välkommen till oss!

2018-10-22

Sjuksköterska till ASIH Järfälla Upplands-Bro!

ASIH Järfälla Upplands-Bro söker ny kollega! Vi har en trevlig arbetsplats på Jakobsbergs sjukhus med välkomnande och positiva arbetskamrater!

2018-10-29

Sjuksköterska till ASIH Stockholm Norr Solna

Söker du ett varierat, självständigt och utvecklande arbete? Välkommen till oss! ASIH Stockholm Norr står inför en spännande utveckling och omformning av ASIH-enheten belägen i Solna Strand. Vi söker nu engagerade sjuksköterskor som vill vara med i processen.

2018-10-30

Sjuksköterska natt till ASIH Stockholm Norr Solna

Söker du ett självständigt, varierat och utvecklande arbete ? Välkommen till oss! ASIH Stockholm Norr står inför en spännande utveckling och omformning av ASIH-enheten belägen i Solna Strand. Vi söker nu engagerade sjuksköterskor som vill vara med i processen.

2018-12-11

Nattsjuksköterska till ASIH Järfälla Upplands Bro

Nu söker vi nattsjuksköterska till ASIH Järfälla Upplands Bro och Danderyd. Vår trevliga arbetsplats finns på Jakobsbergs sjukhus med välkomnande och positiva arbetskamrater!